Barbersæbe er til dem som elsker den traditionelle barbering og er et alternativ til almindelig barberskum. Barbersæben skummes op i en smule vand og mixes med en barberkost, når skummen ser ud som den skal, gnides det med barberkosten ind i skæget, og kan begynde barberingen efterfølgende. Dette er til dem om ønsker en lækker barbering feks. i weekenden hvor tiden er til at gøre lidt mere ud af sit look.

Barbersæbe er en rigtig fornøjelse at have med at gøre, når man skal barberes. Det giver en mulighed for at piske barbersæbe til lige den konsistens som man ønsker. Barbersæbe giver en meget cremet barberskum som du kan påføre med din barberkost. En krukke med barbersæbe holder ca. 3 til 6 mrd, alt efter hvor ofte du barbere dig.

Det er også en smule sjovt at lave sit eget barberskum frem får at købe de færdig lavede produkter på markedet, hvis man vel og mærket ikke har meget travlt.

For at få fordelt barbersæben optimalt anbefales det at benytte en barberskost, da det er med til at rejse hårne yderligere inden barbering og detfor gør at du få en meget tættere barbering med din barbersæbe.

Sorter efter

Barbersæbe

Proraso Barbersæbe Eucalyptus & Menthol 150 ml

Proraso Barbersæbe Eucalyptus & Menthol giver en lækker cremet barberskum som har en frisk duft.
44,50 DKK

Proraso Barbersæbe med Green tea & Oatmeal 150 ml

Proraso Barbersæbe Aloe & Green tea beskytter mod irritation.
44,50 DKK

Proraso Barbersæbe Sandeltræ og Shea butter 150 ml

Proraso Barbersæbe Sandeltræ og Shea butter til kraftig skæg
44,50 DKK
viabill
Copyright © 2017 kropognegl. Alle rettigheder forbeholdt.