Living Proof.

Successerien fra USA som har imponeret saloner og forbrugere verden over. Serien har indtil videre modtaget over 85 priser og anerkendelser og bliver rost af skønhedsredaktører og stylister overalt.

Serien er et resultat af et enestående samarbejde mellem førende hårstylister og videnskabsfolk

Skønhed og genial videnskab

Rent videnskabeligt har Living Proof opfundet og patentanmeldt to nye Living Proof molekylder PBAE - (PolyBetaAminoEster), OFPMA - (OctaFluoroPentylMethAcrylate), som er langt mere effektive end traditionelle silikone- og oliebaserede teknologier. Serien er, ud over at være helt silikonefri, naturligvis også uden bl.a. parabener og sulfater.

Jennifer Aniston is the living proof.

  • Jennifer Aniston - Medejer & førende talsmand for Living Proof siden 2012
  • En af de mest anerkendte og troværdige skuespillerinder i verden
  • Kendt for mange nutidige frisurer
  • En kvinde, som andre kvinder gerne identificerer sig med
"Ligesom en masse kvinder derude, har jeg prøvet utallige hårprodukter i årenes løb. Så da jeg arbejde på en film sidste sommer i Wilmington, North Carolina og jeg havde No Frizz serien fra Living Proof med mig, måtte jeg indrømme, at jeg var skeptisk. Jeg ved ikke, hvor mange af jer der har brugt tid i North Carolina i sommermånederne, men der er meget fugtigt! Jeg var ikke overbevist om mit hår skulle forblive glat. Men det gjorde det! Det var virkelig den mest vidunderlige oplevelse ... "

Jennifer Aniston 

Sorter efter

Living Proof

2 valgfrie Living Proof - spar 20%

Vælg 2 Living Proof produkter og spar 20%
396,00 DKK 316,80 DKK

3 valgfrie Living Proof - spar 30%

Vælg 3 Living Proof produkter og spar 30%
594,00 DKK 415,80 DKK

Amp² instant texture volumizer - Living proof

En styling creme, som kan anvendes til tørt hår for at give øjeblikkelig volumen, med en håndterbar tekstur og et fleksibelt hold som er muligt at arbejde med i op til 48 timer.
198,00 DKK

Blowout styling & finishing spray - Living proof

En hurtig og nemmere måde, hvorpå du kan opnå en salon lignede frisure helt selv. Drevet af Living Proofs gennembrud inden for termisk hurtigt-formbar teknologi.
198,00 DKK

Control hairspray - Living proof

Sig farvel til hatte hår forevigt takket være til Control Hairspray som bruger en stiv harpiks og efterlader din stil limet fuldstændig på plads.
198,00 DKK

Curl conditioning wash - Living proof

Curl conditioning wash renser og konditionere på samme tid. Denne gennembrydende formel kombinerer rensende ingredienser med en konditionerende base, som giver dig glatte og luftige krøller, i et rent og sundt hår.
198,00 DKK

Curl conditioning wash & detangling rinse - Living proof

Curl conditioning wash renser og konditionere på samme tid. Denne gennembrydende formel kombinerer rensende ingredienser med en konditionerende base, som giver dig glatte og luftige krøller, i et rent og sundt hår. Curl Detangling Rinse er IKKE en balsam. Det er en vand-aktiveret, gelé-lignende formel, som ikke er ligesom noget du nogensinde har prøvet før. Det udglatter håret øjeblikkeligt i det sekund det rammer vandet, og forbereder dit hår til krus fri stilarter.
396,00 DKK 316,80 DKK

Curl conditioning wash, detangling rinse & defining styling cream - Living proof

Curl conditioning wash renser og konditionere på samme tid. Denne gennembrydende formel kombinerer rensende ingredienser med en konditionerende base, som giver dig glatte og luftige krøller, i et rent og sundt hår. Curl Detangling Rinse er IKKE en balsam. Det er en vand-aktiveret, gelé-lignende formel, som ikke er ligesom noget du nogensinde har prøvet før. Det udglatter håret øjeblikkeligt i det sekund det rammer vandet, og forbereder dit hår til krus fri stilarter. Curl Defining Styling Cream, er ekstra konditionerende og med et let hold, som er med til at definere og kontrollere dine krøller med et stærkere krølle mønster.
594,00 DKK 415,80 DKK

Curl defining styling cream - Living proof

Curl Defining Styling Cream, er ekstra konditionerende og med et let hold, som er med til at definere og kontrollere dine krøller med et stærkere krølle mønster.
198,00 DKK

Curl detangling rinse - Living proof

Curl Detangling Rinse er IKKE en balsam. Det er en vand-aktiveret, gelé-lignende formel, som ikke er ligesom noget du nogensinde har prøvet før. Det udglatter håret øjeblikkeligt i det sekund det rammer vandet, og forbereder dit hår til krus fri stilarter.
198,00 DKK

Curl enhancing styling mousse - Living proof

Curl Enhancing Styling Mousse former og definerer naturlige bølger og krøller som trænger til et boost. Med den udvidede Curl-Memory teknologi kombineret med fleksibelt harpiks, så får du forbedrede krøller der forbliver smukkere og krus frit i meget længere tid.
198,00 DKK

Flex shaping hairspray - Living proof

3-i-1 hårspray. Som giver dig flere forskellige effekter til dit hår, det er velegnet til ethvert look, på både fugtigt og tørt hår.
198,00 DKK

Filter by:

Clear All
Min: 198 DKK Max: 451 DKK
kr.198 kr.451
viabill
Copyright © 2017 kropognegl. Alle rettigheder forbeholdt.