Sorter efter

Living Proof

2 valgfrie Living Proof - spar 20%

Vælg 2 Living Proof produkter og spar 20%
396,00 DKK 316,80 DKK

3 valgfrie Living Proof - spar 30%

Vælg 3 Living Proof produkter og spar 30%
594,00 DKK 415,80 DKK

Amp² instant texture volumizer - Living proof

En styling creme, som kan anvendes til tørt hår for at give øjeblikkelig volumen, med en håndterbar tekstur og et fleksibelt hold som er muligt at arbejde med i op til 48 timer.
198,00 DKK

Blowout styling & finishing spray - Living proof

En hurtig og nemmere måde, hvorpå du kan opnå en salon lignede frisure helt selv. Drevet af Living Proofs gennembrud inden for termisk hurtigt-formbar teknologi.
198,00 DKK

Control hairspray - Living proof

Sig farvel til hatte hår forevigt takket være til Control Hairspray som bruger en stiv harpiks og efterlader din stil limet fuldstændig på plads.
198,00 DKK

Curl conditioning wash - Living proof

Curl conditioning wash renser og konditionere på samme tid. Denne gennembrydende formel kombinerer rensende ingredienser med en konditionerende base, som giver dig glatte og luftige krøller, i et rent og sundt hår.
198,00 DKK

Curl conditioning wash & detangling rinse - Living proof

Curl conditioning wash renser og konditionere på samme tid. Denne gennembrydende formel kombinerer rensende ingredienser med en konditionerende base, som giver dig glatte og luftige krøller, i et rent og sundt hår. Curl Detangling Rinse er IKKE en balsam. Det er en vand-aktiveret, gelé-lignende formel, som ikke er ligesom noget du nogensinde har prøvet før. Det udglatter håret øjeblikkeligt i det sekund det rammer vandet, og forbereder dit hår til krus fri stilarter.
396,00 DKK 316,80 DKK

Curl conditioning wash, detangling rinse & defining styling cream - Living proof

Curl conditioning wash renser og konditionere på samme tid. Denne gennembrydende formel kombinerer rensende ingredienser med en konditionerende base, som giver dig glatte og luftige krøller, i et rent og sundt hår. Curl Detangling Rinse er IKKE en balsam. Det er en vand-aktiveret, gelé-lignende formel, som ikke er ligesom noget du nogensinde har prøvet før. Det udglatter håret øjeblikkeligt i det sekund det rammer vandet, og forbereder dit hår til krus fri stilarter. Curl Defining Styling Cream, er ekstra konditionerende og med et let hold, som er med til at definere og kontrollere dine krøller med et stærkere krølle mønster.
594,00 DKK 415,80 DKK

Curl defining styling cream - Living proof

Curl Defining Styling Cream, er ekstra konditionerende og med et let hold, som er med til at definere og kontrollere dine krøller med et stærkere krølle mønster.
198,00 DKK

Curl detangling rinse - Living proof

Curl Detangling Rinse er IKKE en balsam. Det er en vand-aktiveret, gelé-lignende formel, som ikke er ligesom noget du nogensinde har prøvet før. Det udglatter håret øjeblikkeligt i det sekund det rammer vandet, og forbereder dit hår til krus fri stilarter.
198,00 DKK

Curl enhancing styling mousse - Living proof

Curl Enhancing Styling Mousse former og definerer naturlige bølger og krøller som trænger til et boost. Med den udvidede Curl-Memory teknologi kombineret med fleksibelt harpiks, så får du forbedrede krøller der forbliver smukkere og krus frit i meget længere tid.
198,00 DKK

Flex shaping hairspray - Living proof

3-i-1 hårspray. Som giver dig flere forskellige effekter til dit hår, det er velegnet til ethvert look, på både fugtigt og tørt hår.
198,00 DKK

Full Conditioner - Living Proof

En let balsam, som tilfører blødhed og glans samtidig hjælper den fint og fladt hår, med at føles og opføre sig som naturligt fyldigt og tykt hår.
198,00 DKK

Full root lifting spray - Living proof

Full Root Lifting Spray er en varme aktiveret spray, som giver et løft ved rødderne for at skabe en naturlig, håndgribelig følelse der varer hele dagen
198,00 DKK

Full Shampoo - Living Proof

En blid, men alligevel grundig rensende shampoo, der får selv fint og fladt hår, til at se og opføre sig som naturligt fyldigt og tykt hår.
198,00 DKK

Full Shampoo og Conditioner - Living Proof

Full Shampoo er blid, men alligevel grundig rensende, der får selv fint og fladt hår, til at se og opføre sig som naturligt fyldigt og tykt hår. Full Conditioner er en let balsam, som tilfører blødhed og glans samtidig hjælper den fint og fladt hår, med at føles og opføre sig som naturligt fyldigt og tykt hår.
396,00 DKK 316,80 DKK

Filter by:

Clear All
Min: 198 DKK Max: 451 DKK
kr.198 kr.451
viabill
Copyright © 2017 kropognegl. Alle rettigheder forbeholdt.