Har du kruset hår ?

Hvis du har kruset hår er det vigtigt, at du ikke føntørrer dit hår helt tørt, det gør nemlig at håret bliver endnu mere kruset. Lad derfor dit hår lufttørre, eller føntør det kun meget  let.

Det er også vigtigt at du ikke vasker hår hver dag, da kruset hår gør brug af de naturlige fedtstoffer, som håret producerer. Der kan med fordel bruges en dybdevirkende hårkur et par gange om ugen. Jo mere velplejet dit hår er jo mindre kruset bliver det.

Sorter efter

Til kruset hår

Fudge Big Hair Raise The Roots 75ml

Fudge Big Hair Raise The Roots giver et fantastisk løft og volumen i håret.
99,00 DKK

Kevin Murphy Killer Curls

Killer Curls er en leave-in, anti-frizz creme som er perfekt til at definere samt at style krøller.
208,00 DKK

Kevin Murphy Smooth Again 200ml

Anti Frizz Hårkur, som er en udglattende leave-in treatment.
248,00 DKK

Kevin Murphy Smooth Again Rinse

Smooth Again er til folk der kæmper med kruset hår. Hvis du har naturlige krøller vil shampooen hjælpe med at definere disse krøller.
208,00 DKK

Kevin Murphy Smooth Again Wash

Smooth Again er til folk der kæmper med kruset hår. Hvis du har naturlige krøller vil shampooen hjælpe med at definere disse krøller.
208,00 DKK

Kevin Murphy Untangled

Leave-in conditoner.
208,00 DKK 178,00 DKK

Orofluido Elixir 100 ml

Orofluido Elixir kan bruges i alle hårtyper, det er en skøbheds eklexir som får dit hår til at stråle af lukus
195,00 DKK

Uniq One All in One Hair Treatment 150 ml.

Denne unikke leave-in hårkur gør dit hår nemt at redde ud og får det til at se skinnende og sundt ud. Hårkuren beskytter dit hår mod solens stråler, når du er på ferie, da den har UVA/UVB beskyttelse.
125,00 DKK 99,00 DKK

Uniq One All in One Hair Treatment coconut edition 150 ml.

Denne unikke leave-in hårkur gør dit hår nemt at redde ud og får det til at se skinnende og sundt ud. Hårkuren beskytter dit hår mod solens stråler, når du er på ferie, da den har UVA/UVB beskyttelse.
125,00 DKK 99,00 DKK

Fudge Smooth shot DUO 2x300ml

Smooth shot duoen, består af en shampoo og en conditioner, som har til formål, at fugtgive og blødgøre dit hår. Dette gør at det får et glattere look.
198,00 DKK 129,00 DKK

Gold Curl Cream 150ml

Tag kontrol over dine krøller, uden at drunke dem i hårprodukter.
188,00 DKK

Gold Luxury Masque 200ml

Denne maske styrker stresset hår, når det er mest sårbart.
198,00 DKK

Kevin Murphy ANTI GRAVITY 150 ml

Ophæv tyngdeloven med Anti Gravity. Gevinsterne er mange.
208,00 DKK 178,00 DKK

Kevin Murphy Hårspray HAIR RESORT SPRAY 150 ml

Fremhæver strukturen og giver et rodet ”beach look” i langt og fint hår. Få et frækt surferlook, som udfordrer tyngdekraften, med denne strukturfremhæver. Indeholder ikke olie.
208,00 DKK 178,00 DKK

Kevin Murphy Hårvoks EASY RIDER 100gr

Anti-frizz-hårstylingscreme til fleksibelt hold. Perfekt til krøller. Indeholder A-, E-, H-, B6- og B8-vitamin samt kalcium og mineraler, der aktiverer krøl og frisuren på smukkeste vis.
208,00 DKK

No frizz conditioner - Living proof

En vægtløs balsam, som udglatter, konditionere og bekæmper krus. Den er drevet af Living Proofs patenterede sundt hår molekyle OFPMA. Dette er en af de største gennembrud inden for anti-krus teknologier i over 30 år.
198,00 DKK

No frizz humidity shield - Living proof

En vægtløs spray til tørt hår, som blokerer 100% mod luftfugtighed, for at modvirke og korrigere de første tegn på krus.
198,00 DKK

No frizz leave-in conditioner - Living proof

En nærende leave-in creme, der udglatter og giver et ekstra boost af fugt til hår der har tendens til at kruse.
198,00 DKK

No frizz nourishing oil - Living proof

Nærende og blødgørende olie til de grove hårtyper, som har mest brug for det.
248,00 DKK

No frizz nourishing styling cream - Living proof

En dyb nærende styling creme, som eliminere krus ved at blokere fugtighed og udglatter hårstrående , så håret bliver efterladt tæmmet og skinende, men aldrig tungt eller fedtet.
198,00 DKK

No frizz shampoo - Living proof

En skumrig shampoo, der grundig renser og bekæmper krus. Produktet bygger på Living Proofs patenterede sundt hår molekyle OFPMA, som er en af de største gennembrud inden for anti-krus teknologi i over 30 år.
198,00 DKK

No frizz shampoo & conditioner - Living proof

En skumrig shampoo, der grundig renser og bekæmper krus. Produktet bygger på Living Proofs patenterede sundt hår molekyle OFPMA, som er en af de største gennembrud inden for anti-krus teknologi i over 30 år. En vægtløs balsam, som udglatter, konditionere og bekæmper krus. Den er drevet af Living Proofs patenterede sundt hår molekyle OFPMA. Dette er en af de største gennembrud inden for anti-krus teknologier i over 30 år.
396,00 DKK 316,80 DKK

No frizz shampoo, conditioner & humidity shield - Living proof

En skumrig shampoo, der grundig renser og bekæmper krus. Produktet bygger på Living Proofs patenterede sundt hår molekyle OFPMA, som er en af de største gennembrud inden for anti-krus teknologi i over 30 år. En vægtløs balsam, som udglatter, konditionere og bekæmper krus. Den er drevet af Living Proofs patenterede sundt hår molekyle OFPMA. Dette er en af de største gennembrud inden for anti-krus teknologier i over 30 år. En vægtløs spray til tørt hår, som blokerer 100% mod luftfugtighed, for at modvirke og korrigere de første tegn på krus.
594,00 DKK 415,80 DKK

No frizz shampoo, conditioner & nourishing styling cream- Living proof

En skumrig shampoo, der grundig renser og bekæmper krus. Produktet bygger på Living Proofs patenterede sundt hår molekyle OFPMA, som er en af de største gennembrud inden for anti-krus teknologi i over 30 år. En vægtløs balsam, som udglatter, konditionere og bekæmper krus. Den er drevet af Living Proofs patenterede sundt hår molekyle OFPMA. Dette er en af de største gennembrud inden for anti-krus teknologier i over 30 år. En dyb nærende styling creme, som eliminere krus ved at blokere fugtighed og udglatter hårstrående , så håret bliver efterladt tæmmet og skinende, men aldrig tungt eller fedtet.
594,00 DKK 415,80 DKK

O&M Know Knott 250ml

Slut med bekymringer. Få styr på sammenfiltret hår med den plejende spray Know Knott.
198,00 DKK
viabill
Copyright © 2017 kropognegl. Alle rettigheder forbeholdt.