Hårfjerning > Hudpleje - Ansigt > Hudpleje - Krop > Hudpleje > Dick Johnson Klunke Voks - 50ml

Dick Johnson Klunke Voks - 50ml


  • -8% Dick Johnson Klunke Voks - 50ml Se galleri
  • Dick Johnson Klunke Voks - 50ml

129,00 DKK
119,00 DKK
  • Fragt KUN 35 kr.
  • Fri fragt over 399 kr.
  • Levering KUN 1-2 dage

Vi har desværre ikke flere på lager, end dem du har lagt i kurven.

Er du træt af at lugtende klunker? Så er Klunke Voks lige noget for dig!

Produktbeskrivelse

Klunke voks fra Dick Johnson

Er du træt af at lugtende klunker? Så er Klunke Voks lige noget for dig!

Med den revolutionerende Klunke Voks undgår du ikke blot at dine klunker begynder at lugte i løbet af dagen, du får samtidig også de blødeste løg du nogensinde kunne drømme om! En anden helt enestående effekt ved voksen er, at den forstærker huden samt reducerer kløe og skæl.

Hvis du er en ægte sportsnørd, er klunkevoksen fuldstændig uundværlig for dig! Voksen modvirker gener fra stramme cykelshorts og skridtbeskyttere, så du kan koncentrere dig 100% om din sportsgren, fremfor at skulle gå rundt og være irriteret over gener. Med andre ord: Klunke voks fra Dick Johnson åbner op for en helt ny verden uden gener under sport

- og du kan fremover gå i stramme cykelshorts lige så ofte du har lyst…

Voksen er desuden et must-have hvis du sidder meget ned i løbet af dagen eller går i tætsiddende bukser. Er du soldat og har irriteret og tyndslidt hud omkring kronjuvelerne efter flere timers march med dumme syninger i bukserne? Så er Klunke Voks den ideelle løsning på problemet – fremover vil irriteret hud omkring klunkerne være dit mindste problem!

Dick Johnson Klunke Voksen indeholder hverken parfume eller parabener, og er specielt fremstillet til den sensitive og følsomme hud omkring klunkerne. Det er desuden et rent naturprodukt som er lavet af 100% vitaminrig sheasmør.

Voksen skal påføres på ren og tør hud. Tag en klump voks i hånden, varm den op i hænderne og smør det på klunkerne og huden omkring.

Et godt tip er at påføre efter barbering, så du undgår kløe.

 

Er du en rigtig mand som ønsker sunde og silkebløde løg? Fortvivl ej - Klunke voks fra Dick Johnson er din redning. Nu er det slut med svedige, kløende og lugtende klunker for evigt!

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 399,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-2 dage