Minta.dk - En verden af neglelak
Forside Hårfarve

Grå Hårfarve

Grå Hårfarve

Gråt hår er mere populært end nogensinde før, det er dog ikke den naturlige grå farve som vi snakker om, men det er den grå farve som du selv kan farve i dit hår.

På Instagram og Pinterest er det muligt at finde inspiration bland mange smukke piger og fyre som har farvet deres hår i de mest fantastiske grå nuancer.

Herunder kan du finde vores udvalg af silver og platin hårfarver, som kan sende dig i retning af en flot grå hårfarve.

Hvordan farver du håret gråt?

Det allervigtigste du skal være opmærksom på når du gerne vil farve dit hår gråt, er at håret skal være så lysnet som overhovedet muligt, det skal næsten være hvidt for at du kan opnå det bedste resultat. Der er stor chance for at du opnår misfarvninger hvis dit hår ikke er afbleget korrekt.

Hvis håret stadig skulle have for mange gule nuancer, så kan det skabe en grøn effekt når du farver med den grå hårfarve.

Når du køber en hårfarve på nettet, så skal du være opmærksom på at der kan være toneforeskel på det skærmbillede du ser, og den farve som hårfarven helt præcist har.

Når du har fundet den grå farve som du godt kunne tænke dig, så skal du stadig huske at du opnår det nærmeste resultat i helt afbleget hår.

 

Kan man holde den grå farve?

Når man først har farvet håret gråt, så findes der flere forskellige produkter, som kan hjælpe dig med at holde håret gråt.

Her er en violet/silver shampoo rigtig god, og vores ynglings shampoo til dette er helt klart 1107 Platinium Violet Blond 250 ml fra ZenzTherapy.