• Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Forside

Hårfarve

Hårfarve

Afblegning Blå Hårfarve Brun Hårfarve Fluorescerende hårfarver Grøn Hårfarve Grå Hårfarve Gul Hårfarve Hvid Hårfarve Lilla Hårfarve Lyserød Hårfarve Orange Hårfarve Pink Hårfarve Rød Hårfarve Sort Hårfarve Hårfarve Tilbehør

Er du på udkig efter et nyt look eller er det ved at være tid til opfriskning af din gamle hårfarve? Uanset årsagen, kan du hos kropognegl.dk finde lige præcis den hårfarve du er på udkig efter!

Hos kropognegl.dk har vi et stort udvalg af hårfarver til enhver smag. Vi har stor passion for hår, og du kan derfor finde tidens helt store modenuancer indenfor hårfarve lige her.

Der findes utallige muligheder når man skal vælge hårfarve, og vi sidder klar til at guide dig til den perfekte løsning.

Vores store sortiment indeholder forskellige typer hårfarver. Vi har både hårfarve til professionelt brug såvel som hjemmebrug. Er du på udkig efter permanent, semi-permanent eller toningsfarve? Sort, rødt eller måske gråt hår? Fortvivl ikke – vi har løsningen til dig!

Når du skal købe en ny hårfarve er det vigtigt, at du reflekterer over, hvilket look du ønsker. Tag et kig på siden og få inspiration til lige netop dit look.

 

Høj kvalitet til billige penge

Håret er en vigtig del af vores personlighed, og i vores store udvalg vil du finde skånsomme hårfarver der ikke ødelægger håret. Håret er vigtigt for os, og vi sælger derfor professionelle hårfarver med god fugt og olie til at styrke håret.

Vores sortiment indeholder hårfarver fra velkendte og mindre velkendte brands. Ens for dem alle er dog, at de giver en dyb farve og glansfuldt hår.

Bredt sortiment med noget til enhver smag

Hos kropognegl.dk indeholder vores store sortiment, som tidligere nævnt, forskellige typer af hårfarver. Vi har alt lige fra permanent hårfarve til øjenbrynsfarve. Desuden vil du finde et kæmpe udvalg af forskellige farver indenfor hver type af hårfarve. Uanset din hudtone og hårfarve, vil du finde noget der dækker dine behov.

Med det brede udvalg af hårfarver hos kropognegl.dk, er det muligt at skabe et nyt og helt unikt look, det er kun fantasien der sætter grænser.

For at finde frem til hvilken type hårfarve der passer dine behov allerbedst, kan du læse vores vejledning herunder.

Hvilken type hårfarve skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilken type hårfarve du skal vælge, er der hjælp at hente lige her

Permanent hårfarve er det optimale valg for dig, der ønsker et mere permanent look. Farven forsvinder ikke ved hårvask, men skal vokse ud. Der findes adskillige farver og nuancer, så du kan opnå et naturligt resultat. Efterhånden som håret vokser ud, vil man kunne se en udgroning. Et godt tip til at dække denne udgroning er at anvende vores populære hårmascaraer. Wupti – så vil håret vil se ny-farvet ud igen, selv efter flere måneder.

Er du interesseret i at afprøve en ny hårfarve eller fremhæve din nuværende hårfarve, foreslår vi vores populære semi-permanente hårfarver. Hårfarverne vil blive vasket ud efter et bestemt antal hårvaske, alt afhængig af hvilket produkt du vælger. Der er altså super god mulighed for at afprøve flere forskellige farver. Vores semi-permanente hårfarver skaber et meget naturligt look i håret, og du undgår tilmed en irriterende udgroning!

I kategorien finder du også b.la. hårkridt, som giver resultat med det samme.

Alle vores skyllefarver er yderst lette at påføre, og gør det muligt at opnå en bred vifte af flotte farver. Man kan endda blande farverne sammen for at skabe endnu flere forskellige hårfarver!

Er du begyndt at få en udgroning eller grå hår? Der er hjælp at hente! Med vores populære og smarte hårmascara er det super let at dække f.eks. grå hår lynhurtigt og effektivt.

Ønsker du en blond farve, er kategorien ”afblegning” tilegnet til dig. Der findes flere forskellige nuancer af blond farve, og det er vigtigt at du sætter dig ind i hvilken nuance du ønsker. Der findes b.la. en naturlig blond, kold nuance og violet eller grålig blond farve. Mange føler, efter afblegning af håret, at de har et gulligt skær i håret. Et godt tip til at rette op på denne situation er at købe en silvershampoo eller hårkur, som kan trække det gule skær ud af håret igen.

Har du brug for at få opfrisket din hårfarve, er farvebombere et oplagt valg for dig. I vores udvalg vil du finde farvebomber i adskillige farver. De vil opfriske farven i dit hår, og samtidig få håret til at fremstå meget mere intens og glansfuld.

 

Hvilken tone skal jeg vælge?

Hvis du har mørkt hår: En god tommelfinger regel er, at man altid skal vælge 1-2 toner lysere end man tror, man skal have. Det er nemlig meget almindeligt, at man har tendens til at tro, at man har mørkere hår end man egentlig har.

Hvis du har lyst hår: Her er det omvendt en god idé at vælge en tone lysere end man tror, man skal have. Dette vil mindske sandsynligheden for et gulligt skær og farven vil trænge bedre igennem.

 

3 gode tips

1. Lav en allergi test
Inden du begynder at farve dit hår, er det altid en god idé at tage en allergi test. Påfør en lille mængde af hårfarven et sted på huden, f.eks. på armen eller bag øret. Hvis der ikke fremkommer irritation indenfor 48 timer, burde der ikke være nogle problemer med at anvende hårfarven.

Man skal ikke farve sit hår, hvis man har en irritabel hovedbrud eller har udslæt i ansigtet. Derudover skal man ikke anvende hårfarve, hvis man tidligere har fået en reaktion efter farvning eller har haft en reaktion på en henna tatovering.

2. Brug balsam i hårkanten
For at undgå at få en skarp kant i hårgrænsen, er det en god idé at smøre balsam i hårkanten. Det er desuden vigtigt at være ekstra grundig med hårfarven i nakken og bag ørene. Dette vil skabe et mere naturligt resultat.

3. Følg anvisningen på pakken
Når du skal farve dit hår, er det ualmindeligt vigtigt, at du følger vejledningen på pakken trin for trin. Det er specielt vigtigt, at du overholder trække tiden. På den måde er du sikker på, at opnå det bedste resultat. Desuden er et godt tip, at vente en dag med at vaske håret efter farvning. På den måde lader man farvens pigment trænge helt ind i håret.

 

Hvorfor farve hår?

Der er mange gode grunde til at farve sit hår, nogle vælger at de gerne vil prøve en ny tone, andre vil måske gerne dække de grå toner, eller måske vil man gerne bare prøve en hel speciel og særpreget hårfarve i form af en Crazy color.

Uanset hvad årsagen er, så har vi skrevet en lille guide til dig, her kan du måske få svar på nogle af de spørgsmål du skulle have i forhold til hårfarvning.

 

Hvad skal du være opmærksom på?

Hvis du skal til at farve dit hår for første gang, så skal du være opmærksom på at du kan have allergiske reaktioner overfor hårfarve. Så hvis din hovedbund begynder at svie kraftigt når du har påført hårfarve, så skal du vaske det ud igen med det samme!

Resultatet af en hjemmefarvning kan heller ikke forventes at blive den helt samme nuance som den på pakken. Der er mange faktorer som spiller ind for farvens endelige resultat. Hvis du aldrig har farvet dit hår før, så er der en meget stor chance for at du opnår et godt resultat. Men er dit går i stedet mærket af tidligere hårfarve eller saltvand m.m. vil dette betyde at hårfarven godt kan variere en smule,

Derudover skal du være opmærksom på at hvis du ønsker at farve mørkt hår til en lysere tone, så skal du afblege håret først.

 

Før farven påføres

Inden du begynder at påføre en ny hårfarve, så bør du vaske håret med en PH-neutral shampoo eller med en pre-color shampoo, dette sørger for at rense hårets ydre lag for fedt og snavs, så har hårfarven bedre mulighed for at sidde fast i håret.

De fleste hårfarver skal påføres i håndklædetørt hår, men sørg altid for at læse på pakken for den enkelte hårfarve, så du er sikker på at du gør det rigtigt.

 

Selve hårfarvningen

Når du skal til at farve håret med hårfarve, så bør du altid have et håndklæde omkring dine skuldre eller have have en t-shirt på, som gerne må blive beskidt. Når hårfarven først er kommet på tøjet, så er det ikke til at få det af igen.

Derudover skal du også være forsigtig så du ikke får hårfarven på huden. Hvis du ønsker at sikre din hårkant, så kan du smøre lidt vaseline på hele vejen rundt, før du påbegynder hårfarvningen. Vaselinen virker lidt ligesom malertape, så du har nemmere ved at fjerne eventuelt spild. Skulle man være så uheldig at få noget af hårfarven på huden, så skal du fjerne det igen med en klud, for eksempel et vatstykke med ren håndsæbe på. For at gøre hårfarvningen så nem som over hovedet muligt, så bør du anvende en farveskål og en pensel.

Brug også altid handsker når du farver hår.

 

Vedligeholdelse af hårfarven

Forskellige mærker af hårfarver har forskellige levetider, hvis man anvender en semi-permanent hårfarve i håret, så vil den generelt holde mellem 1-4 uger alt efter mærke og grund hårfarve.

Hvis man anvender en permanent hårfarve, holder de generelt op til 8 uger, men disse vil også falme stille og roligt.

Det er dog muligt at vedligeholde hårfarven, uden at skulle til at farve håret på ny, det er der to gode metoder til at gøre.

Den første metode er ved at gøre brug af en colour lock shampoo samt conditioner, dette kan bruges på alle gængse hårfarver og dette vil hjælpe med at få din hårfarve til at holde bedre.

Hvis man istedet har farvet sit hår i en mere almindelig tone, så anbefales det at bruge Color Treatments fra ZenzTherapy, som er en farveopfriskende conditioner der er beriget med jojobaolie, hydroliseret keratin protein samt granatæble ekstrat der holder håret smidigt og hårfarven holdes intens og blank.