• Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.
Hanne Bang Brynfarve BRUN

Hanne Bang Brynfarve BRUN

129,00,-
Lev. omkostninger tillægges
4 stk. på lager på webshop. Levering 1-2 hverdage

Produktbeskrivelse

Med Brynfarve fra Hanne Bang, kan du meget hurtigt og nemt selv farve dine bryn.

Når du farver dine øjenbryn, så giver det dit ansigt meget mere karakter. Det erstatter nødvendigheden for brug af øjenblyant og gør det nemmere at lukke øjenbrynene i facon.

I pakken medfølger der alt det du skal bruge for at farve dine øjenbryn, både nemt og hurtigt: I pakken finder du en farve og en aktivator som blandes og blandingen påføres herefter på brynene med den vedlagte applikator eller med en vatpind. Farven skal faktisk kun virke i 2-5 min.; herefter tørres det blot af igen med en fugtig vattot og farvningen er herefter færdig.

En farvning holder i op til 3 uger. Og der er nok til 20 øjenbrynsfarvninger i en enkelt pakke.

Brynfarven fra Hanne Bang kommer i fire forskellige varianter: SORTBRUNSORTBRUNBLÅSORT

Hanne Bang Brynfarve er den eneste farve til bryn hvor en plejende balsam medfølger

Det er ikke blot håret som har godt af særlig pleje efter at være blevet farvet. Det har brynene også. Derfor er der i alle pakker med brynfarve fra Hanne Bang inkluderet en balsam. Balsam’en er en specielt udviklet plejebalsam, som bruges efter farvning af bryn og vipper. I den plejende balsam er der bl.a. E-vitamin og helt specielle planteolier, som hjælper med at styrke brynene og gøre den stærkere og sundere. Balsam’en bør bruges efter hver farvning, samt i det daglige om aftenen inden sengetid, hvor den kan få lov til at virke natten over. Om dagen kan man desuden påføre balsam på brynene for at holde dem på plads og for at give dem et glansfuldt udseende. Hanne Bang pleje balsam kan desuden anvendes på øjenvipper.

Specifikationer

Leverandørens varenummer HB12
EAN nummer 5709794001327
Varenummer
Image Slider with Viewer
Your Image Description
Your Image Description