Hvad er så specielt ved Hempz?

Alle produkterne fra Hempz indeholder 100% ren og økologisk hampfrøolie, som er en af naturens rigeste kilder til essentielle fedtsyrer (EFA), næringsstoffer og en masse vitaminer, dette fremmer den naturlige keratin dannelse i håret og forbedrer dermed hårets srtyke, tilstand og sundhed!

Hampfrø er meget rige på vitaminerne E, C, B1, B2, B3 samt B6. Hampfrøene indholder omkring 25% protein, 30% kulhydrator, 15% næringsstoffer, 15% af vigtige og essentielle mineraler og 15% fibre. Hampen er en af de bedste kilder til naturlige essentielle fedtsyrer (EFA), dette er med et perfekt blandingsforhold på 3:1 af Omega-3 og Omega-6 linolsyre, og indeholder derudover 9 vigtige aminosyrer.

Hamp har været brugt i tusindvis af år til at lave en bred vifte af emner, det er herunder papir, reb, medicin og sejl til skibe. I nutiden økobevidste landskab, er hamp mere udbredt end det nogensinde har været før- Det er blevet essentiel ingrediens i produkter til både hårpleje og hudpleje. Hamp bliver også brugt til mange andre ting, såsom tekstiler, mad, tøj og biodiesel. Industrihamp har ingen ulovlige anvendelser, og det dyrkes udelukket til kommercielt brug i det meste af verden. Det indeholder derfor ingen THC.
Hamp er tilmed en af jordens mest vedvarende ressourcer, som er i stand til at producere en fuld høst indenfor 120 dage, uden behov for hverken gødning eller pesticider. Det afspejler tidens trend, der går i retning af en sund og grøn livsstil.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 295,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage