Kevin Murphy Young.Again.Masque - 200ml

248,00 DKK 223,20 DKK

Vælg antal varer

Vælg ønskede antal varer

Om Kevin Murphy Young.Again.Masque - 200ml

Denne hårmaske nærer og genopretter glansen i det tørre, ustyrlige eller beskadigede hår. YOUNG AGAIN MASQUE er andet step i YOUNG AGAIN-trilogien.

Kevin Murphy YOUNG AGAIN MASQUE nærer håret og genskaber dets ungdommelige glans. Hårmasken gør underværker for tørt, ustyrligt eller beskadiget hår. YOUNG AGAIN MASQUE indeholder et kompleks af 20 aminosyrer, styrkende bambus- og lotusblomst-ekstrakt og baobab- og mangofrø-olie, som udglatter kruset hår. 

Brugsvejledning: Anvend Kevin Murphy YOUNG AGAIN MASQUE i nyvasket hår, lad det trække i
1 - 2 minutter, og skyl derefter med vand. Afslut og fuldend forkælelsen af dit hår med Kevin Murphy YOUNG AGAIN RINSE. 

FORDELE
Anti-oxidant
Anti-inflammatorisk
Anti-Ageing
Blødgørende
Fugtgivende
Reparerende 

Nøgle-ingredienser

Baobab ekstrakter
Styrkelse Complex af 20 essentielle aminosyrer
Fosfolipider
Immortelle æterisk olie
Ceramider
Bio-Peptider
Seks forskellige australske frugtekstrakter: Burdekin Plum Frugt, Plum Pine Fruit ekstrakt, australske Finger Lime Frugt ekstrakt, Desert Lime Fruit ekstrakt, Round Lime frugt ekstrakt og Plum Pine Fruit ekstrakt
Lotus Flower ekstrakter
Mango ekstrakter
Orchid ekstrakter
Aloe blad Juice
Bambus ekstrakt
Kakadu Plum ekstrakter 

Bambus ekstrakt

Bambus ekstrakts egenskaber omfatter en anti-irritations-effekt, anti-oxidanter og forebyggelse af skader på cellestrukturer, samtidig med at den beskytter hårets egne egenskaber til at holde sig sund. Bambus indeholder mange antioxidanter, vitaminer, flavoner, phenolic syre, lacton og polyose. 

Baobab Seed Oil

Baobab-olie stammer fra Baobab-træets frø - et træ, der er hjemmehørende i det østlige og sydlige Afrika. Træet har en levetid på op til 6.000 år. Baobab-olie indeholder en bred vifte af vitaminer, herunder A, D og E, med vitamin E som en overlegen antioxidant, der bidrager til at bekæmpe ældning af håret. Baobab-olie tilfører fugtgivende egenskaber til håret, samtidig med at den forbedrer elasticitet og tone. Olien bidrager også til regenerering af hårceller.

Immortelle

Immortelle er fremstillet af blomster fra Helichrysum-planten, som er rig på antioxidanter. Disse antioxidanter kan hjælpe med at stoppe skader på håret. Immortelle er et latinsk navn og betyder den gyldne sol.  Immortelles medicinske og anti-aging egenskaber har længe været kendt. 

Kakadu Plum ekstrakter

Denne frugt har den højeste koncentration af naturligt C-vitamin af alle kendte planter. C-vitamin stimulerer produktionen af elastin og hjælper til med at bevare hårets glans og elasticitet.

Lotus Flower ekstrakt

Ekstrakt fra lotusblomsten har en meget blødgørende effekt og efterlader håret blødt og smidigt. Lotusblomst-ekstrakt regenererer, healer, renser, rebalancerer og forfiner hårets struktur. Testresultater har vist, at lotusblomst-olie er nyttig i forebyggelsen af grå hår. Eftersom alle enzymer er proteiner, og håret består af 90% protein, er lotusblomst-ekstrakt en meget vigtig faktor for at hjælpe med at reparere og genopbygge hårets overflade.

Mango Seed Butter

Olie lavet af mangofrø er rig på beta-caroten, essentielle fedtsyrer (EFA) og vitamin A og E. Når disse vitaminer rammer hårets overflade, trækker de hurtigt ind i kernen, hvor de fremmer glans og volumen. Mango butter er en naturlig blødgører, som, stopper yderligere tab af fugt.

Orkidé blomst ekstrakt

Ekstrakt af orkidéen er rig på proteiner og styrker håret, samtidig med at håret tilføres intens fugt, blødhed og elasticitet. Orkideen er kendt for sin evne til at tilpasse sig selv de hårdeste klimaer, hvilket forklarer, hvorfor orkidé-ekstrakt er fugtgivende og beskytter håret mod fugttab. Ekstraktet er vægtløst og smører overfladen af håret for at give elasticitet. Orkidé-ekstrakt beskytter desuden håret mod skader, samtidig med at den stimulerer celle-genvækst.

Fosfolipider

Fosforlipider består af to typer af fedtsyrer. Det placerer dem i lipid-familien, som er en bred gruppe af naturligt forekommende molekyler, som omfatter fedtstoffer og fedtopløselige vitaminer (såsom vitamin A, D, E og K). Lipidernes vigtigste biologiske funktioner indebærer en komplekst beskyttende barriere. Fosfolipider bevare din hårstruktur. Undersøgelser har vist, at fosforlipider er bærere eller transdermal og dermed i stand til at hjælpe andre ingredienser med at trænge igennem. Samtidig skaber den en ekstra hud-lignende barriere for at holde på fugten, og endelig har fosforlipider en antioxiderende virkning, når det kombineres med E-vitamin.