Minta.dk - En verden af neglelak
Forside

Living Proof

Living Proof

Hvad er Living Proof?

Living Proof er dagligdagens problemløsere

De løser de hårdeste skønhedsudfordringer med hjælp fra videnskab og pantenteret teknologi. Grundlæggerene bag Living Proof er en række hårstylister, som var trætte af begrænsningerne ved brugen af konventionelle produkter. De teamede op med nogle forskere, som ikke var en del af skønhedsindustrien i forvejen, så de ikke var begrænsede af eventuelle forestillinger om ting der ikke kunne lade sig gøre. Living Proof har mere en 20 patenter, de har over 40 produkter og de har vundet mere 100 priser, de har modtaget utallige kærlighedsbreve, som takker dem for de produkter som de har skabt. For produkterne som de laver holder nemlig hvad de lover.

 

Hvorfor anvende Living Proof?

Fordi du får synligt sundere hår, du får frisurer der holder! Produkterne indeholder ingen tunge silikoner eller stiver harpikser - det lader de, de andre firmaer om. Living Proofs produkter er baseret på deres egne patenterede teknologi, som giver let, berøringsvenligt og stylebart hår, som afviser skadeligt fugt og snavs.

Fordi Living Proofs produkter afviser unødvendigt snavs og olie, har du ikke brug for at vaske dit hår så ofte, det forbliver nemlig rent i længere tid. Du vasker det mindre, bruger mindre tid på at style det, så du har mere tid til andre sjove ting.

Lad værre med at bruge den hurtige løsning. Få istedet hår der bliver synligt sundere over tid. I en undersøgelse med mere end 670 kvinder, vidste 3 ud af 4 en øjeblikkelig forbedring i deres hår efter at have brugt Living Proof, og efter 6 måneder sagde 97% af de regelmæssige brugere, at deres hår var blevet betydeligt sundere, mere håndterbart, skinnende, glattere, stærkere og kraftigere.

 

Den oprindelige historie

Det hele startede midt under en klipning... Det endte med at revulutionere hele skønhedsindustrien.

Livings Proofs historie startet under en hel almindelig klipning ved frisøren. Salon ejeren Mitch DeRosa var i gang med at klippe venturekapitalisten Jon Flint, da de to herre begyndte at tale om hårplejeprodukter og Mitchs frustrationer over alle de produkter der fandtes, men egentlig ikke fungerede ordenligt. Han og hans langvarige ved, den redaktionelle stylist Ward Stegerhoek, havde længes efter noget der var bedre - de vidste bare ikke, hvor de skulle starte.

Tilfældigvis havde Jon grundlagt mange biotekvirksomheder med en af de mest produktive videnskabsmænd og opfindere - Dr. Bob Langer, en professor fra MIT. Siden har Bob, opfundet måder hvorpå man kunne levere medicin uden brug af nåle, formået at skabe kunstig hud og kunnet genoprette skadede stemmebånd. Så han ville uden tvivl kunne finde ud af, hvordan man kunne lave en bedre shampoo.

Denne tur til frisøren ledste til et møde mellem nogle meget forskellige personer: Mitch og Ward, et par stylister med tatoveringer og læderjakker, og Jon, Bob, og et team af forskere som ikke havde kenskab til skønhedsindustrien - forskere som havde arbejdet med; lægemiddelindustrien, biotek, medicin. Dette betød at de ikke at de ikke havde nogle forestilligner om hvad der ikke kunne lade sig gøre. Sammen besluttede denne modige besætning af stylister og forskere, drømmere og gørere, at ændre status quo og skabe nogle produkter, som rent faktisk gør det, som de er udviklet til at gøre. Hvilket jo egentligt ikke burde være så revulutionerende.

De analyserede 1.000 konkurrencedygtige produkter, der havde været på markedet de sidste 30 år og opdagede at de alle var baseret på den samme række ingredienser, og ellers bare bestod af en masse markedsføring. Nogle af produkter bar dog præg af anvendt videnskab, men de fleste af dem var alt for ineffektive til at gøre en reel varig virkning. Således begundte deres søgen efter virkelige videnskabelige løsninger, som kunne komme de fleste af dagligdagens bekymringer til live: Krus, skade og manglende fylde.

Med 20 patenter, over 40 produkter og mere end 100 vundne priser, udfordrer produkterne stadig normen. Dette er hårprodukter der er skabt på anden vis, Living Proof er viden skaben, og du er det levende bevis.

 

Videnskaben bag Living Proof

OFPMA

Living Proof's sundt hår molekyle.

De opdagede en overlegen måde, hvorpå man kan passe og pleje håret - langt bedre end ved at gøre som resten af industrien og fylde håret med silikoner. Living Proof opfandt deres eget patenterede sundt hår molekyle, OFPMA, som skaber et ultra tyndt, usynligt og vægtløst skjold omkring hvert eneste hårstrå.

OFPMA:

OFPMA

 

PBAE

Fylde molekylet

Holdet bag living proof opdagede også en sundere måde, hvorpå de kunne skave volume, tekstur og fylde til håret. Alt dette uden at gøre det stift og klæbrigt, da de ikke anvender harpikser. Deres patenterede volume molekyle gør bogstaveligt talt fyldestgørende mirakler.

PBAE er en mere effektiv måde, hvorpå du kan give håret volume og fylde. Det skaber et mikroskopisk mønster af fortykkelses prikker på håret, som skaber en langvarig, håndterbar fylde og volume.

PBAE:

PBAE

 

ETAS

Molekylet der giver volume og tekstur til håret.

Living Proof kom frem til en løsning, der kunne skabe volume og tekstur, uden at skulle bruge en kraftig pulver, som tyngder håret. Det patenterede volume og tekstur molekyle (ETAS: Expandable Textured Aero-Spheres) er lettere og mere kraftfuldt end de lignende produkter fra andre producenter.

ETAS:

ETAS