Naturfarm Caviar Anti-Age Eye Serum - 15ml


  • -39% Naturfarm Caviar Anti-Age Eye Serum - 15ml Se galleri
  • Naturfarm Caviar Anti-Age Eye Serum - 15ml

225,00 DKK
137,00 DKK
  • Fragt KUN 35 kr.
  • Fri fragt over 299 kr.
  • Levering KUN 1-2 dage

Vi har desværre ikke flere på lager, end dem du har lagt i kurven.

Produktbeskrivelse

Tidligere Eye Gel Flash Serum

Mindsker poser og rynker omkring øjne og læber på 10 minutter - eller mindre - på en naturlig måde.

Det er et faktum, at området omkring øjnene har så tynd og fin hud - og idet dette område er udsat for alle mulige ydre miljø-aggressorer - kan det ikke overraske, at fine linier, rynker og mørke poser under øjnene udvikles ved en tidligere alder end hvad vi ser ved andre hud-ældningstegn.

Efterhånden som vi bliver ældre, taber huden sin elasticitet og bliver tyndere grundet nedbrydning af collagen og elastin. Dette kan yderligere forværres ved solbestråling, rygning og andre miljø-påvirkninger.

Sådan virker Caviar Eye Gel® Flash Serum

Caviar Eye Gel® Flash Serum virker øjeblikkelig og har samtidig en langtidsløftende effekt på grund af en positiv tiltrækning på huden. I løbet af få minutter kan man se og mærke den trimmende effekt på øjenlåg, ringe og poser under øjnene.

Caviar Eye Gel® Flash Serum er fremstillet på basis af caviar, som har et meget højt indhold af vitamin A, D, B1, B2, B6 samt DNA. Caviaren er tilsat spirende økologiske hvedekerner, hvor spiringen er stoppen den 7. dag - en forudsætning for at opnå et maksimalt indhold af de biomolekyler (peptider), der danner bånd eller hydrogene bånd med huden. Endvidere indgår aktive plantestoffer som: Fennikel, humle, kamille, citronmelisse, mistelten, røllike, agerpaderokke, sojakim, radise m.fl. De nævnte ingredienser udvikler en elektrostatisk tiltrækning af bipolare hudoverfladen, ligesom de danner en proteinfilm på huden.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 299,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-2 dage