• Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.

Naturfarm Caviar Anti-Age Dagcreme - 50ml

137,20,-
Lev. omkostninger tillægges
2 stk. på lager på webshop. Levering 1-2 hverdage

Produktbeskrivelse

Tilfører huden fugt med omgående mærkbar effekt, samt forsinker og forbedrer klare tegn på hudens ældning.

Efterlader huden glat og silkeagtig samt giver huden et sundt og ungdommeligt udseende.

Selv ved en relativt ung alder bliver ansigtet og halsen synligt rynket og slap, hvis vi ikke nærer den med i det mindste gode fugtgivende og tonicerede produkter. Elastin og collagen nedbrydes hurtigere end nye molekyler kan nå at dannes. Denne ældnings-proces er ganske naturlig, men kan forstærkes af en række faktorer: Solens UV-stråler, luftforurening, vores levevis og kost, tør luft i boligen etc.

Sådan virker Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein®

Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein® tilfører fugt til huden med omgående mærkbar effekt. Er fremstillet af A, D, B1, B2, B3 vitamin samt økologisk soja- og hvedekimsekstrakt, som er et naturligt alternativ til placenta. Derudover indeholder cremen et økologisk maltekstrakt, hvor spiringen er stoppet. Denne indeholder oligo sakkarider, sukker, enzymer, peptider og aminonsyrer, som forbereder huden til lys og sollys. Cremen virker ikke som solfilter, men beskytter huden indefra således, at hudcellerne bliver regenereret, hvilket forsinker ældning. Figenkaktussens hydrofile og let hydroskopiske egenskaber holder på hudens naturlige fugt og samtidig danner den en beskyttende film på huden og dennes mokøse væv, altså også i dybden Silkptrotein har en molekylevægt, som tillader permation af dermis således, at denne effektiviserer melaninproduktionen og dermed bygger blokke af protein i huden. I tillæg til ovennævnte, indeholder produktet stoffer, som forhindrer hudens tab af elasticitet.

Sådan anvendes Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein® 

Påfør Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein® i et jævnt lag på huden. Ekstra dosering anbefales på tørt og rynket hud. Kan også anvendes under makeup.
Som natcreme: Rens eller vask området hvor cremen skal virke. Påfør cremen i en rimelig mængde, gentag behandlingen én eller to gange og virkningen kan derefter straks mærkes.

Giver huden et sundt og ungdommeligt udseende.

Specifikationer

Leverandørens varenummer 461
EAN nummer 5707722000060
Varenummer
Image Slider with Viewer
Your Image Description
Your Image Description