• -27% Se galleri

Naturfarm Olinol 301 & 302

450,00 DKK 327,00 DKK

Vi har detsvære ikke flere på lager, end dem du har lagt i kruven.

DEL PÅ
Produktbeskrivelse

OLINOL Prescription® N0. 301:

Shampoo mod skæl, tør og skællet hovedbund, hovedbundsproblemer, hårtab m.m.  

Fjerner årsagen til skæl og hovedbundsproblemer på en naturlig måde.

Sådan virker OLINOL Prescription® N0. 301:

De aktive ingredienser fra manukka og piletræ afhjælper tørre gule flager og isse-irritation, som kan være medvirkende til hårtab. Frugtenzymer klipper skællene i små stykker, så de hurtigt fjernes.

Burre, enebær, ensian, citron og timian mindsker for høj talgproduktion og forhindrer dannelsen af tør og skællet hud. Tre kiratiner, aminosyrer og hexuronsyre modvirker problemerne og genskaber fugtbevarende egenskaber i hovedbunden, mens indholdet af kamille, citronmelisse, mistelten, fennikel og røllike beskytter huden og gør den mindre følsom.

Sådan anvendes OLINOL Prescription® N0. 301:

OLINOL Prescription® No. 301 tilføres fugtet hår og masseres grundigt ind i hovedbunden. Lad OLINOL Prescription® No. 301 virke i nogle minutter inden afskyldning.

OLINOL Prescription® No. 301 kan anvendes, så ofte det ønskes, idet shampooens naturlige aktive bestanddele ikke indeholder skadelige stoffer.

 

OLINOL Prescription® N0. 302: 

Serum mod hårtab hos mænd og kvinder, arvelig hårtab, aldersbetinget hårtab.

Fremmer hårvækst 

Øger hårvæksten i test med 80% på 40 dage.

Sådan virker OLINOL Prescription® N0. 302:

De aktive ingredienser - f.eks.: Biomimetiske peptider - der er identiske med de menneskelige peptider - mindsker "katagen-fasen" der standser formeringen af hårceller og styrker "Anagen-fasen" der øger formeringen af celler i hårsækken og får håret til at vokse.

Ud over peptider indeholder Olinol Prescription® No. 302 en række planteekstrakter som i harmoni er effektive som stimulator: Awapuhi, ølgær, brændenælde, kamille, citronmelisse, mistelten, fennikel og røllike.

Sådan anvendes OLINOL Prescription® N0. 302:

OLINOL Prescription No. 302 masseres ind i hovedbunden én gang om dagen - bedst inden sengetid - og skal ikke skylles ud.

OLINOL Prescription No. 302 styrker hår og hårsække og fjerner de problemer, der er årsag til hårtab.

Hos testpersoner øgedes hårvæksten ca. 80% inden for 40 dage.

Forefindes der skæl og hovedbundsproblemer, anbefales det samtidig at anvende Olinol Prescrip-tion No® 301, som fjerner årsagen til skæl og hovedbundsproblemer.

OLINOL Prescription No. 302 styrker hår og hårsække og fjerner de problemer, der er årsag til hårtab.

PRODUKTET VIRKER IKKE HVIS DU ER SKALDET, OG HÅRSÆKKENE ER TOTALT DØDE.

Få hårsækkene undersøgt eventuelt med et forstørrelsesglas, hvis der er dun, er der en mulighed for at håret vokser frem igen.

HVIS MAN ER UNDER MEDICINSK BEHANDLING, OG TABER HÅRET HAR VI STOR ERFARING MED AT HÅRET KOMMER IGEN OG MEGET KRAFTIGERE.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 295,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage