• Zenz Day Colour & Volume Boost Light Medium Brown - 22g Se galleri
  • Zenz Day Colour & Volume Boost Light Medium Brown - 22g

Zenz Day Colour & Volume Boost Light Medium Brown - 22g

149,00 DKK

Vi har detsvære ikke flere på lager, end dem du har lagt i kruven.

DEL PÅ
Produktbeskrivelse

ZENZ ORGANIC HAIR DAY COLOUR & VOLUME BOOST lys medium brun

  • Farvet hårpudder uden parfume til daglig brug
  • Skaber et fyldigere udseende
  • Dækker tynde områder eller udgroninger
  • Baseret på vegetabilske bomuldsfibre og naturlige farvepigmenter

Farvet hårpudder af bomuldsfibre, som giver fylde til fint hår. Med vegetabilske bomuldsfibre og naturlige farvepig- menter, der lægger sig rundt om hårstrået og visuelt skaber mere volumen, skjuler manglende hårvækst eller dækker en udgroning.


De små bomuldsfibre er ladet med statisk elektricitet og fæstner sig direkte på hårstrået. Håret skal derfor være rent, tørt og fri for stylingprodukter inden påføring.


Hårpudderet er let at anvende, drøjt i brug og fås i 5 forskellige farver. Man kan bruge en farve eller blande flere farver for at ramme sin egen hårfarve perfekt.

BRUG: Anvendes på rent og tørt hår. Fordel bomuldsfibrene i håret og arbejd fibrene ind med fingerspidserne, indtil det ønskede resultat er opnået. Afslut med VOLUME FIXING SPRAY for at fiksere bomuldsfibrene og give håret mere hold, så det ser fyldigt ud dagen igennem. Bomuldsfibrene vaskes let ud af håret ved vask med almindelig shampoo.

DAY COLOUR & VOLUME BOOST kan kombineres med andre stylingprodukter. Brug først fibrene, dernæst styling- produkt, f.eks. voks, og afslut med fikseringsspray.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 295,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage